invitation
programme
register
home
lectures
stands
sotial programme
hotel
sponsors
contacts
Copyright 2012 Infodent-BG Ltd, 7-9 Lidice str., 1113 Sofia, Bulgaria, phone/fax: +359 2 963 45 43
Prof. Carlo
Zappala
Проф. Карло Запала

Завършва медицина и хирургия и получава следдипломна квалификация по Обща дентална медицина и Протетика в Университета в Павия, Италия, както и следдипломна квалификация по Естетична медицина от Fondazione Internazionale Fatebenefratelli в Рим.

Автор на много статии, видеофилми и на книга за естетична рехабилитация на усмивката. Също така автор на много видеофилми и две книги за избелващи системи, и съавтор на „Изкуството на усмивката"(The Art of the Smile: Integrating Prosthodontics, Orthodontics, Periodontics, Dental Technology, and Plastic Surgery in Esthetic Dental Treatment) под редакцията на Quintessence Publishing Co., Inc.

Член на редакторския колектив на „Практическа пародонтология и естетично зъболечение", провел множество лекции на конференции в Италия и отвъд океана. Член на Американската Академия по Естетична Дентална Медицина, на Европейската Академия по Естетична Дентална Медицина, основател на Италианската Академия по Естетична Дентална Медицина и член на други престижни академии в Европа и по света. Бил е професор по Клиника на естетичното зъболечение в Университета Cagliari в Сардиния, Италия. Той е първият преподавател по естетично зъболечение в Италия.
В момента е професор по Неснемаемо протезиране във Факултета по дентална медицина към Университета Insubria, Варезе, Италия, и професор по Естетична медицина към Fondazione Internazionale Fatebenefratelli, Рим, Италия. Ръководи частна практика, посветена на естетичното зъболечение, протетиката и естетичната медицина в своята клиника в Бергамо, Италия.


тема на лекцията: Декаденсът на съвременната естетика

http://www.carlozappala.com/
Back To Speakers Page