invitation
programme
register
home
lectures
stands
sotial programme
hotel
sponsors
contacts
Dr. Fernando Rojas-Vizcaya
Copyright 2012 Infodent-BG Ltd, 7-9 Lidice str., 1113 Sofia, Bulgaria, phone/fax: +359 2 963 45 43
Д-р Фернандо Рояс Вискайя
Fernando Rojas Vizcaya, DDS, MS

Д-р Рояс e завършил дентална медицина в йезуитския университет University Javeriana School of Dentistry в Богота, Колумбия (Южна Америка). Той има докторска степен в областта на орофациалната хирургия и завършва две специализации – по орална хирургия и имплантология в University Complutense в Мадрид.
Получава сертификат по Орална хирургия в Gregorio Marañon Hospital в Испания.
Завършва следдипломната си квалификация по протетика като магистър по протетика и стипендиант по орална имплантология в университета на Северна каролина в Чапел хил, САЩ.

Към настоящия момент д-р Рояс е асистент-професор в Катедрата по протетична дентална медицина в Университета на Северна Каролина в Чапел хил, САЩ. Той е основател и директор на Средиземноморския протетичен институт (Mediterranean Prosthodontic Institute) и на BoneModels.
Частната му практика в Кастелон, Испания е специализирана в областта на имплантологията и протетиката.
Д-р Рояс е посланик и лектор на ICOI-IPS и изнася презентации по целия свят. Основните му интереси са в областта на естетиката при комплексни имплантологични случаи с имедиатно поставяне и натоварване.

тема на лекцията: Възстановяване на инцизалния ръб и цервикалния контур – ключ към успеха в планирането, поставянето и възстановяването с импланти

Back To Speakers Page
Dr. Fernando Rojas-Vizcaya