invitation
programme
register
home
lectures
stands
sotial programme
hotel
sponsors
contacts
Copyright 2012 Infodent-BG Ltd, 7-9 Lidice str., 1113 Sofia, Bulgaria, phone/fax: +359 2 963 45 43
Проф. Нитцан Бичачо DMD

Професор Бичачо оглавява Центъра на Роналд Е. Голдщайн за Естетична дентална медицина и клинични проучвания на Катедрата по ортопедия във Факултета по дентална медицина на Hadassah Medical Campus, Йерусалим. Той е водещ професор по ортопедия във Факултета по дентална медицина в Университета “Хебрю”, Йерусалим, където е получил своята диплома по дентална медицина през 1984 г.

Проф. Бичачо е активен член и бивш президент на Европейската академия по естетична дентална медицина. Изпълнява функцията на научен редактор и е член на редакционния екип в няколко международни издания.
Има множество публикации в областта на денталната имплантология, фиксираните протезни конструкции и иновативни лечебни модалности в естетичната дентална медицина и е изнасял лекции по целия свят. Той е също така и създател на няколко клинични техники, на дентални продукти и импланти, които са широко използвани по света.

Частната му практика в Тел Авив е фокусирана върху интердисциплинарни клинични случаи и колаборация с дентални лекари и зъботехници от цял свят. (www.leadingdentalcenters.com)

тема на лекцията: Критични фактори за успеха при възстановявания върху импланти и естествени зъби в естетичната зона
Associate Editor of: The Art of the Smile: Integrating Prosthodontics, Orthodontics, Periodontics, Dental Technology, and Plastic Surgery in Esthetic Dental Treatment

Hardcover: 420 pp; 1,110 color illustrations
Language: English
Sections: Aesthetics
Edition: 2005
Quintessenz Verlags-GmbH
Back To Speakers Page
Prof. Nitzan Bichacho